Kredi Kartı İptali

Ziraat Bankası Kredi Kartı İptali Nasıl Yapılır?

Ziraat kredi kartı kapatma işlemlerini ve Ziraat Bankası kredi kartı iptal dilekçesini yazının devamında paylaştık. Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Ziraat kart iptali işlemleri için telefon bankacılığını ve banka şubelerini kullanabilirsiniz. Telefondan kart iptali işlemi yapmak için alttaki talimatları uygulayın:

Ziraat Bankası Kart İptali Numarası

Kaybetme, çaldırma ve şüpheli işlem sebebiyle Ziraat kredi kartı iptali yapacaksanız 444 00 00 – 0850 220 00 00 numaralarından birini arayıp 0’ı tuşlayın. Diğer nedenlerden dolayı kartınızı kapattırmak istiyorsanız doğrudan müşteri temsilcisine bağlanıp talebinizi bildirin.

Ziraat Şubelerinden Kart Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Ziraat şubelerine gidip kartınızı iptal ettirmek istediğinizi sözlü olarak bildirmeniz genellikle yeterli olmaktadır. Ancak bazı şubeler müşteriden kart iptali dilekçesi isteyebilir. İptal dilekçesi örneğini aşağıda paylaştık:

Ziraat Bankası Kredi Kartı İptal Dilekçesi

ZİRAAT BANKASI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

Bankanıza ait olan ….. numaralı kredi kartının kullanıcısıyım. Bu kartın iptali için gerekli işlemlerin yapılmasını ve işlem sonucu hakkında tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

Kartın İptalini İsteyen Müşterinin

ADI SOYADI

İMZASI

Ziraat Genç Kredi Kartı Kapatma İşlemi

Genç kart sahipleri de kartlarını aynı şekilde iptal ettirebilirler. Ziraat Bankası Combo kart iptali ile diğer kartların iptal işlemleri arasında bir fark yoktur.

Ziraat’ten Aidatsız Kredi Kartı İsteyebilirsiniz?

Tüketiciler genellikle kart aidatı sebebiyle kredi kartlarını kapattırıyor. Tahakkuk eden kart aidatlarının müşteriye iade edilmesine dair bir kanun artık yok. Bu sebeple kart aidatlarını müşteriye iade edip etmemek bankanın inisiyatifindedir. Artık kart ücreti ödemek istemiyorsanız mevcut kartınızı iptal ettirmeden ücretsiz kredi kartına çevirebilirsiniz. Bankalar müşterinin bu tip taleplerini yerine getirmek zorundalar.

DİKKAT: Diğer bankaların aidatsız kredi kartı ürünlerini de incelemenizi tavsiye ederiz. Detaylı bilgi için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/aidatsiz-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu